Zatvori

Upišite svoje podatke kako biste otvorili korisnički račun

Osobni podaci
Sva polja su obvezna
Molimo upišite broj trenutno važeće police bez razmaka ili broj police koju ste ugovorili u zadnje tri godine
Kontakt podaci
/
Molimo unesite samo brojeve
PODACI ZA PRIJAVU

Ova web stranica prikuplja i koristi Internet Protocol (IP) adrese. Radi vaše sigurnosti dopušteno nam je zabilježiti vašu IP adresu preko koje se spajate na internet. Vaša adresa je 54.198.139.112.

Uvjeti korištenja  |  Informacije o obradi osobnih podataka
Zatvori
Nemate UNIQA korisnički račun? Registrirajte se
Zatvori

Upišite svoju e-mail adresu i dobiti ćete novu lozinku.

Zatvori

Upišite svoju novu lozinku.

 
Vodeći hrvatski liječnici nositelji reklamne kampanje UNIQA osiguranja

Vijesti

Vodeći hrvatski liječnici nositelji reklamne kampanje UNIQA osiguranja


Zagreb, 20. rujna 2021. - „Vaša veza do najboljeg liječnika“ naziv je reklamne kampanje UNIQA osiguranja o dodatnom zdravstvenom osiguranju koja počinje danas. Kampanja uključuje TV spotove, online komunikacijske kanale i digitalne displeje. Klijenti koji ugovore UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje u razdoblju trajanja kampanje na poklon dobivaju iznos jedne mjesečne rate gratis.

Dodatne pogodnosti koje klijenti ostvaruju putem police su preventivni pregledi poput  ginekološkog pregleda, UZV-a dojki, kontrolni pregledi i UZV u trudnoći, UZV prostate, PSA, specijalistički pregled ortopeda i UZV kukova za djecu, a nakon iskorištenih godišnjih iznosa za specijalističke preglede i dijagnostičke postupke UNIQA plaća 50 posto cijene potrebnih zdravstvenih usluga.

Nositelji kampanje su poznati hrvatski liječnici koji rade u ugovornim ustanovama UNIQA osiguranja: pedijatrica dr. Iva Palčić, prof.dr.sc. Mirko Ivkić, otorinolaringolog i kirurg te radiologinja dr. Draga Ljubić. U prvom valu kampanje koji je trajao od ožujka do lipnja ove godine glavni akteri su također bili istaknuti hrvatski liječnici, prof. dr.sc. Iva Dekaris, specijalistica oftalmologije i kardiolozi dr. Nikša Drinković i dr. Nikša Drinković mlađi.

Slogan kampanje „Vaša veza do najboljeg liječnika“ je metafora za medicinsku službu MedUNIQU putem koje klijenti ostvaruju sve usluge iz dodatnog zdravstvenog osiguranja. MedUNIQA je klijentima na raspolaganju 0-24, 7 dana u tjednu. Surađuje s više od 400 zdravstvenih ustanova u cijeloj Hrvatskoj, a ustanovu i termin pregleda klijenti biraju sami.

Kad klijent ugovori UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje, u slučaju zdravstvenih teškoća kontaktira MedUNIQU koja će mu na temelju medicinske indikacije u kratkom roku dogovoriti pregled ili dijagnostičku pretragu.
Dodatno zdravstveno osiguranje namijenjeno je svima koji brinu o svom zdravlju i žele brz i jednostavan pristup zdravstvenim uslugama u slučaju potrebe, bez čekanja i kod vrhunskih liječnika.